CARTA DEL NOU PRESIDENT ALS SOCIS

Logo Amics JPiC-quadrat

Benvolguts/des,
Avui fa una setmana vaig ser escollit com a nou president de l’associació cultural “Amics de Josep Puig i Cadafalch” en el decurs de l’Assemblea General celebrada el passat 14 de maig. No cal dir que estic molt agraït per la confiança donada, alhora que suposa un important repte i una gran responsabilitat. Procuraré estar a l’alçada de la institució que represento i fer honor a una figura tan destacable com ho fou el nostre estimat i admirat Josep Puig i Cadafalch.
En adreçar-vos aquesta primera carta com a president, no puc menys que agrair la tasca feta per la junta precedent i, molt especialment, a l’anterior president, l’Esteve Mach, que continuarà formant part de la nova junta com a vocal. La seva tasca ha estat realment encomiable, assolint un nivell extraordinari durant els actes entorn a l’Any Puig i Cadafalch, celebrats al llarg de l’any 2017.
A la nova junta s’hi incorporen en Josep Garriga com a tresorer i la Xell Jubany com a vocal. Segueixen als seus càrrecs Manuel Cusachs (Vicepresident), Carme Català (Secretària), Mercè Colomer, Rosa Masó, Quica Albert, Enric Subiñá, Assumpta Itxart i Assumpta Zapata. Esperem fer un equip cohesionat i eficaç per donar el millor servei a l’associació i avançar en el compliment de les seves finalitats fundacionals.
Com a objectius principals d’aquest nou mandat, em proposo els següents:
o Eixamplar la base de socis, tant en nombre com en representació social i territorial.
o Fomentar activitats que donin a conèixer l’immens llegat de la figura de Puig i Cadalfach (PiC), com conferències, sortides, publicacions i altres, seguint la dinàmica de l’anterior junta.
o Treballar al màxim amb els mitjans de comunicació i a través de les xarxes socials, per comunicar la figura i obra de PiC i les activitats de l’associació.
o Situar al lloc històric que correspon a PiC com a President de Catalunya.
o Situar l’associació com l’entitat de referència entorn la figura de PiC, especialment a nivell de les grans institucions del país.
o Presentar el nostre projecte a institucions clau per al seu acompliment: Ajuntaments de Mataró i Argentona, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya.
Tot el programa d’activitats s’anirà concretant amb la Junta i us n’anirem informant puntualment.
Com no pot ser d’altra manera, em poso a la disposició de tots vosaltres pel que calgui i per servir de la millor manera l’associació i la figura de Josep Puig i Cadafalch.
Cordialment,

Oriol Calvo Vergés

President
Mataró – Argentona, 21 de maig de 2018

Bookmark the permalink.

Comments are closed