Èxit de l’acte inaugural de l’exposició de fotografies al Foment Mataroní

IMG_513009-03-2015

Unes setanta persones van assistir el passat dia 5 de març a l’acte inaugural de l’exposició “Puig i Cadafalch Arquitecte” amb fotografies de Ramon Manent.

L’obertura de la Mostra va comptar amb un debat entre Manuel Salicrú, director del Museu Arxiu de Santa Maria i Ramon Manent, que van destacar la immensitat de la figura de Puig i la necessitat de reivindicar la seva obra i tasca realitzada. El president dels Amics de Josep Puig i Cadafalch, Esteve Mach, va intervenir per incidir en la tasca que està portant a terme l’entitat per avançar amb el coneixement de la personalitat de Puig, destacant el gran consens que va tenir en la seva etapa de president de la Mancomunitat, “la segona presidència més llarga de Catalunya, després de Jordi Pujol”, segons va dir Mach.

Finalment es va dur a terme una visita guiada a l’exposició, durant la qual Ramon Manent va destacar el gran ús de la llum i la configuració de l’espai que fa Puig en la seva arquitectura, i que a través de la fotografia es posen de manifest detalls que el públic difícilment pot percebre quan visita els seus edificis.

IMG_5133IMG_5142

Marcar el enlace permanente.

Comentarios cerrados.