Èxit de l’acte inaugural de l’exposició de fotografies al Foment Mataroní

IMG_513009-03-2015

Unes setanta persones van assistir el passat dia 5 de març a l’acte inaugural de l’exposició « Puig i Cadafalch Arquitecte » amb fotografies de Ramon Manent.

L’obertura de la Mostra va comptar amb un debat entre Manuel Salicrú, director del Museu Arxiu de Santa Maria i Ramon Manent, que van destacar la immensitat de la figura de Puig i la necessitat de reivindicar la seva obra i tasca realitzada. El president dels Amics de Josep Puig i Cadafalch, Esteve Mach, va intervenir per incidir en la tasca que està portant a terme l’entitat per avançar amb el coneixement de la personalitat de Puig, destacant el gran consens que va tenir en la seva etapa de president de la Mancomunitat, « la segona presidència més llarga de Catalunya, després de Jordi Pujol », segons va dir Mach.

Finalment es va dur a terme una visita guiada a l’exposició, durant la qual Ramon Manent va destacar el gran ús de la llum i la configuració de l’espai que fa Puig en la seva arquitectura, i que a través de la fotografia es posen de manifest detalls que el públic difícilment pot percebre quan visita els seus edificis.

IMG_5133IMG_5142

Bookmark the permalink.

Comments are closed