Inauguració de l’Exposició Fotogràfica Puig i Cadafalch

El passat dia  3 de novembre de 2017, en el segon pis de l’Ateneu de la Fundació Iluro, va tenir lloc l’acte d’inauguració oficial de l’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE L’OBRA DE PUIG I CADAFALCH que és una actuació conjunta de l’Ajuntament de Mataró, de la nostra Associació i de Foto-Cine UEC i mostra un total de 1.200 fotografies, de les quals les 120 finalistes s’exposen ampliades i destacades. En l’acte es va procedir al repartiment de premis als guanyadors del Concurs Internacional de Fotografia Puig i Cadafalch.

El president de la nostra Associació va lliurar la medalla de l’entitat a Foto-Cine Mataró UEC, amb unes paraules  gravades on es palesa el nostre agraïment a la UEC per tota la tasca tècnica realitzada, sense la qual el concurs no hauria estat possible.

En la cerimònia van fer ús de la paraula el Sr. Ramon Manent, en nom de la Fundació Iluro, el Sr. Esteve Mach, en nom de la nostra Associació, el Sr. Jaume Estapé, en nom de la UEC i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, Sra. Núria Moreno, que va tancar l’acte.

L’exposició restarà oberta fins al dia 30 de novembre de 2017.

 

DSCF9549 DSCF9552 DSCF9554 DSCF9573 DSCF9577

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed