IX DIADA PUIG I CADAFALCH

IMG-20171217-WA0017

El diumenge 17 de desembre de 2017 va tenir lloc, com cada any, al Parc Central de Mataró la IX Diada Puig i Cadafalch. L’acte, que va ser molt lluït, va comptar amb la presència de l’alcalde de l’Ajuntament de Mataró, del regidor de cultura de l’Ajuntament d’Argentona i la representació de nombroses entitats mataronines.

La Diada va començar amb el parlament del nostre president Sr. Esteve Mach, va continuar amb les ofrenes florals de les següents entitats de Mataró i Argentona: Museu Arxiu de Santa Maria, Grup d’Història del Casal, Amics de la Ciutat de Mataró, Club d’Opinió Jaume Llavina i Amics de Josep Puig i Cadafalch, seguidament el rapsode  Joan Ramon va recitar el poema “Poeta de Pedra” de l’escriptor argentoní Josep Lladó i, finalment, la Coral Primavera per la Pau ens va deleitar amb tres interpretacions i  es va clausurar l’acte amb el cant d'”Els Segadors”.

Tot plegat, acompanyat per un matí molt assolellat més una assistència important de públic, va resultar una bonica festa de record al nostre mataroní insigne.

Bookmark the permalink.

Comments are closed