Presentació DVD Josep Puig i Cadafalch

29-10-2015

El divendres 16 d’octubre de 2015 es va presentar el DVD “Josep Puig i Cadafalch, arquitecte, historiador de l’art i president de Catalunya”, al Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró, amb guió de Joan Safont i realització de l’empresa “Claraboia Audiovisual”, que ha editat la nostra entitat. La producció ha anat a càrrec de l’Esteve Mach i Bosch.

El DVD sintetitza la personalitat de Puig i Cadafalch, en les seves facetes d’arquitecte, historiador de l’art romànic i de President de la Mancomunitat, del país.

Van prendre la paraula Manuel Cusachs i Corredor, president en funcions dels “Amics de Josep Puig i Cadafalch”, i Joan Safont i Plumed, guionista. Aquesta presentació es va fer en commemoració del 148è. aniversari del seu naixement, que era l’endemà, dia 17.

Té 15 minuts de durada i en ell es recullen opinions, imatges i documents relacionats amb Josep Puig i Cadafalch.

La nostra entitat es disposa ara a la seva distribució a centres escolars, entitats culturals i mitjans de comunicació. També el posarà a la venda a Mataró i a Argentona, per a qui li pugui interessar.

Els exemplars que es van posar a la venda (8 euros) el dia de la presentació, es van exhaurir. Proximament serà presentat a Argentona, acte que anunciarem oportunament.

 

PiC (cartell DVD)

 

Pour marque-pages : Permaliens.

Les commentaires sont fermés