X DIADA PUIG I CADAFALCH

20181223_120558_HDR

El diumenge 23 de desembre del 2018 la nostra entitat va organitzar la Desena Diada Puig i Cadafalch al Parc Municipal de Mataró davant el monument a la seva memòria, que aquest any ha comptat amb la participació de la Coral “Llaç d’Amistat” d’Argentona, (que celebra el seu 120 aniversari), dirigida pel mestre Narcís Perich.

A l’ofrena floral i a l’acte s’hi van adherir les entitats següents (per ordre alfabètic):

Amics de la Ciutat de Mataró

Centre d’Estudis Argentonins

Club d’Opinió Jaume Llavina

Institut E.M. Puig i Cadafalch

Moviment Educatiu del Maresme (M.E.M.)

Museu Arxiu de Santa Maria.

DIADA PIC 2018 2

La coral argentonina “Llaç d’Amistat” va interpretar en la seva primera intervenció les cançons populars: “El pobre alegre” i “El rossinyol”.

Seguidament el president de l’entitat, senyor Oriol Calvo, va fer un breu parlament glossant l’aniversari de la mort de Puig i Cadafalch (que va morir un 23 de desembre de fa 62 anys (1956) i de la seva extensa activitat en els diversos camps que va participar a partir del facsímil del recordatori del seu enterrament que fou distribuït als assistents..

En la segona actuació “Llaç d’Amistat” va interpretar dues peces més: “No saps pas com em lliga” i “No puc deixar d’enamorar-me”.  El seu director senyor Narcís Perich i tots els membres de la coral van ser objecte d’un obsequi en agraïment a la seva col·laboració.

L’acte es va cloure amb el cant de l’himne nacional “Els Segadors” per tots els assistents a l’acte.

IMG_0279 (1)IMG_0280

 

VÍDEO-RESUM DE L’ACTE (gentilesa de Joan Batlle i Agustí Pi)

Bookmark the permalink.

Comments are closed